Запечений баклажан у китайському стилі

Інгредієнти:

  • Баклажан
  • Рослинна олія
  • Часник
  • Базилік
  • Соєвий соус
  • Червоний перець
  • Спеції за смаком

1. Розігріти духовку до 180°С.

2. Цілі баклажани змастити олією та покласти на деко. Запікати протягом 30-35 хвилин.

3. Дістати баклажани, зробити на них надріз. Розкрити та провести виделкою кілька разів, щоб додати волокнистості.

4. Додати часник, соєвий соус, сіль, зелень, та трохи олії. Рівномірно розподілити всередині баклажана.

5. Знову запекти в духовці протягом 7-8 хвилин.

Смачного!

 

Авторка рецепту: менторка Веган Челенджу Катерина Кривцун

 

 

© Plant-Based Challenge 2021

contact@uaplantbased.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!