Спагеті з цукіні та грибами

Інгредієнти:

  • Цукіні (або кабачок) - 300 г 
  • Гливи - 150 г 
  • Лимонний сік - 2 ст.л. 
  • Оливкова олія - 1 ст.л. 
  • М'ята - 2 гілочки 
  • Сіль та перець - до смаку

Приготування:

  1. Цукіні помийте і поріжте за допомогою спеціальної економки з зубчиками на тонку соломку.

  2. Гриби поріжте й обсмажте на оливковій олії протягом 5 хвилин. Додайте цукіні, сіль, перець і обсмажуйте ще 1 хвилину.

  3. Додайте сік лимона і листочки м'яти. Відразу викладіть по тарілках, щоб цукіні не стали дуже м'якими.

Рецепт: Євген Клопотенко

 

© Plant-Based Challenge 2023

contact@uaplantbased.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!