Спагеті з цукіні та грибами
Інгредієнти:
- Цукіні (або кабачок) - 300 г
- Гливи - 150 г
- Лимонний сік - 2 ст.л.
- Оливкова олія - 1 ст.л.
- М'ята - 2 гілочки
- Сіль та перець - до смаку
Приготування:
-
Цукіні помийте і поріжте за допомогою спеціальної економки з зубчиками на тонку соломку.
-
Гриби поріжте й обсмажте на оливковій олії протягом 5 хвилин. Додайте цукіні, сіль, перець і обсмажуйте ще 1 хвилину.
-
Додайте сік лимона і листочки м'яти. Відразу викладіть по тарілках, щоб цукіні не стали дуже м'якими.
Рецепт: Євген Клопотенко