Порції: 5
Шарлотка
Інгредієнти:
- Рисове борошно - 100 г
- Кукурудзяне борошно - 100 г
- Житнє борошно - 100 г
- Кокосове борошно (опційно) - 50 г
- Соєве молоко - 450 мл
- Кокосова олія - 50 г
- Кокосовий цукор - 4 ст.л.
- Сода - 0,5 ч.л.
- Яблука середнього розміру - 2 шт.
- Ваніль, кориця до смаку
Приготування:
1. Окремо змішати всі сухі інгредієнти.
2. Соду загасити лимонним соком і додати до молока. Перемішати.
3. Поступово всипати в молоко борошно і вимішувати до однорідної консистенції. Туди ж нарізані кубиками яблука.
4. Випікати в розігрітій до 180℃ духовці 30-40 хвилин.