Порції: 4
Оладки з арахісовою пастою та свіжими ягодами
Інгредієнти:
- 1 ½ склянки спельтового борошна (склянка - 250 г)
- ¼ склянки цукру
- 2 ч.лож. розпушувачу для тіста
- 1 ч.лож соди
- 1 ст.лож соку лимона
- 1 стиглий банан
- 1 склянка рослинного молока
Спосіб приготування:
- У глибокій мисці змішати сухі інгредієнти (борошно, цукор, розпушувач, соду).
- У окремому посуді розтовкти банан, додати рослинне молоко та сік лимону).
- З’єднати сухі та вологі інгредієнти до утворення однорідної маси.
- Смажити на сковорідці з невеликою кількістю олії. Перегортати на іншу сторону можна тоді, коли на поверхні млинця з’являться бульбашки з повітря. Другу сторону обсмажувати 20-35 секунд.
- Для подачі я використала арахісову пасту та червону смородину.