Мінестроне
Інгредієнти:
⠀
- 1 ч.л. оливкової олії⠀
- 80г цибулі подрібненої⠀
- 4 зубчики часнику подрібненого⠀
- 50г нарізаної селери⠀
- 90г нарізаної моркви⠀
- 800г помідорів, нарізаних кубиками⠀
- 400г білої квасолі ⠀
- 150г подрібнених кабачків⠀
- 750 мл води⠀
- по 1/2 ч. л. солі й орегано, та по 1/4 ч. л. чебрецю і чорного перцю⠀
- 200г улюблених макаронних виробів⠀
- 30г шпинату⠀
- 3 ст.л. подрібненого базиліка
Спосіб приготування :
⠀
- Нагрійте олію у великій каструлі на середньому вогні. Додайте цибулю і часник, пасіруйте до напівпрозорості близько 5 хвилин.
- Додайте селеру, моркву і помідор, доведіть до кипіння.
- Додайте квасолю, кабачки, воду, сіль і спеції та варіть 15-18 хвилин.
- Додайте 200 г макаронних виробів і варіть 12 хвилин.
- Покладіть шпинат і 2 ст. ложки подрібненого базиліку й тушкуйте ще хвилину.
Подавати краще гарячим, з гарніром із свіжого базиліку та веганським пармезаном.
Авторка рецепту: Vegan Richa