Блог
Plant-Based Challenge
Нутриціологія
Рецепти
Хумус із в'яленими томатами
Котлетки з сочевиці
Скрембл із тофу
Спагеті з цукіні та грибами
Рамен з «Мівіною/Ролтоном»
Фрітата
Мінестроне
Картопляники
Паста зі шпинатом і грибами
Домашні бургери (повний рецепт)
Грибна юшка
Найпростіша паста (feat. Vegetus)
Суп-пюре з сочевиці
Нутовий шніцель
Голубці
Кіш зі шпинатом та грибами
Паста «Болоньєзе»
Рататуй
Гарбузовий крем-суп
Протеїнові коржі для піци
Вареники з картоплею та грибами
Суп із запечених овочів
Безглютеновий хліб із зеленої гречки
Запечений баклажан у китайському стилі
Запечені баклажани з нутом і соусом а-ля песто
Запіканка з тофу
Ягідний чіа-пудинг
Оладки з арахісовою пастою та свіжими ягодами
Оладки з гречаного борошна
Сирник з пшона
Млинці з веганською нутеллою
Шарлотка
Банановий хліб
Шоколадне печиво з окари
Простий рецепт млинців
Тонкі млинці
Пана-кота з манки
Веганський снікерс
Шоколадне печиво з нуту
Кокосове печиво