Ягідний чіа-пудинг
Інгредієнти:
*для основної страви
- Заморожені ягоди (смородина, малина, чорниця) - 125 г
- Насіння чіа - 3 ст. л.
- Рослинне молоко - 240 мл
- Кокосова стружка (додатково) - 3 ст. л.
*для топінгу (додатково)
- Горіхова паста
- Насіння коноплі (або будь-яке інше насіння)
- Ківі чи інший м'який фрукт
Приготування:
1.Розморожені ягоди зблендеруйте або подрібніть до однорідної маси виделкою.
2. Додайте кокосову стружку, насіння чіа те добре перемішайте.
3. В іншому посуді зробіть топінг. Зблендеруйте ківі, насіння коноплі та горіхову пасту. Залиште чіа пудинг на ніч. Зранку полийте топінгом та, за бажанням, прикрасьте свіжою м’ятою.