Суп із запечених овочів

Інгредієнти:

  • Картопля -150 г 
  • Морква - 100 г 
  • Корінь селери - 50 г 
  • Цибуля (невелика) - 1 шт. 
  • Кабачок - 100-150 г 
  • Лавровий лист - 1 шт. 
  • Духмяний перець - 5 горошин
  • Рослинна олія - 1 ст. л. 
  • Сіль - до смаку

Приготування

  1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Моркву і цибулю чистимо, а картоплю добре миємо й залишаємо з шкіркою. Ріжемо великим кубиком, скроплюємо рослинним маслом і відправляємо в духовку на 15 хвилин.
  2. У невеликій каструлі кип'ятимо 600-800 мл води, додаємо запечені овочі, лавровий лист, перець горошком і сіль за смаком. Варимо на маленькому вогні 10 хвилин.
  3. Кабачок ріжемо кубиками розміром приблизно 1 сантиметр.
  4. За кілька хвилин до готовності додаємо порізаний кабачок - він повинен залишатися трохи твердим. За бажанням ви можете додати в суп з запечених овочів рубану зелень або заправити сметаною.

Рецепт: Євген Клопотенко

 

© Plant-Based Challenge 2023

contact@uaplantbased.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!