Порції: 4

Шоколадне печиво з окари

Інгредієнти:

  • Житнє борошно - 90 г
  • Окара - 100 г
  • Какао - порошок - 10 г
  • Сироп - 40 г
  • Рослинна олія - 2 ч.л.
  • Спеції 

Приготування:

1. Перетерти окару з борошном і какао. Має вийти розсипчаста суміш.
2. Додати сироп і масло. Розім'яти руками до отримання однорідної маси. За необхідності (якщо тісто вийшло занадто розсипчасте), додати трохи води.
3. З тіста сформувати невеликі кульки та злегка їх придавити їх.
4. Розігріти духовку до 170 градусів. Викласти на деко, покрите пекарським папером. Випікати 25-30 хвилин.

 

 

© Plant-Based Challenge 2023

contact@uaplantbased.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!