Шоколадне печиво з нуту
Інгредієнти:
- Нут - 1 банка (400 мл, 240 г сухої ваги)
- Кокосова олія - 3 ст.л.
- Ванільний екстракт - кілька крапель
- Цукор кокосовий або коричневий - 3/4 склянки
- Борошно вівсяне - 1/2 склянки
- Сода - 1/2 ч.л.
- Яблучний оцет - 1/2 ч.л.
- Сіль - щіпка
- Чорний шоколад - 100 г (нарізати на дрібні шматочки)
Приготування:
- Всі інгредієнти, окрім шоколаду, зблендерувати до однорідної консистенції.
- Подрібнити шоколад на маленькі шматочки та додати до тіста.
- Випікати при 180 градусах близько 20 хвилин.