Паста «Болоньєзе»
Інгредієнти:
- 1 цибулина
- 1 велика морква
- 200 г сочевиці
- Спагеті
- Зелень
- Олія
- Томатна паста
- Лимон
- Сіль
- Перець
- Веганський сир (за бажанням)
Приготування:
1. Відварити сочевицю протягом 1-2 годин.
2. Нарізати дрібно цибулю та засмажити на олії протягом 7 хвилин.
3. Натерти моркву та додати на сковорідку до цибулі. Смажити разом ще протягом 5-7 хвилин.
5. Зблендерувати сочевицю та додати на сковорідку до овочів.
6. Додати сіль, перець, трішки води та тушкувати протягом 10 хвилин.
7. Додати томатну пасту та смажити ще 2-3 хвилини.
На тарілку викласти варені макарони, зверху додати готовий соус. Прикрасити зеленню та, за бажанням, веганським сиром.