Порції: 4

Оладки з арахісовою пастою та свіжими ягодами

Інгредієнти:

  • 1 ½ склянки спельтового борошна (склянка - 250 г)
  • ¼  склянки цукру
  • 2 ч.лож. розпушувачу для тіста
  • 1 ч.лож соди
  • 1 ст.лож соку лимона
  • 1 стиглий банан
  • 1 склянка рослинного молока

Спосіб приготування:

  1. У глибокій мисці змішати сухі інгредієнти (борошно, цукор, розпушувач, соду).
  2. У окремому посуді розтовкти банан, додати рослинне молоко та сік лимону).
  3. З’єднати сухі та вологі інгредієнти до утворення однорідної маси.
  4. Смажити на сковорідці з невеликою кількістю олії. Перегортати на іншу сторону можна тоді, коли на поверхні млинця з’являться бульбашки з повітря. Другу сторону обсмажувати 20-35 секунд.
  5. Для подачі я використала арахісову пасту та червону смородину.

 

© Plant-Based Challenge 2023

contact@uaplantbased.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!