Порції: 5
Картопляники
Інгредієнти:
- Картопля - 3 шт.
- Борошно - 300 г
- Гриби - 350 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Сухарі панірувальні
- Олія (для смаження)
Приготування:
1. Картоплю обмити, почистити, відварити. Потовкти. Додати 1/4 склянки картопляного відвару, сіль та перець за смаком. Перемішати. Поступово всипати борошно, ретельно перемішуючи.
2. Гриби вимити, порізати на невеличкі шматочки. 1 велику цибулину також порізати кубиками середнього розміру. Гриби та цибулю підсмажити на рослинній олії, додати сіль і перець до смаку.
3. З картопляного тіста зробити руками кружальця, вкласти начинку з грибів і цибулі, загорнути. Обкачати у панірувальних сухарях.
4. Нагріти сковороду на середньому вогні, налити достатньо олії. Засмажити картопляники під кришкою до золотистої скоринки з усіх сторін. Смакувати!