Порції: 5

Картопляники

Інгредієнти:

  • Картопля - 3 шт.
  • Борошно - 300 г
  • Гриби - 350 г 
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Сухарі панірувальні
  • Олія (для смаження)

Приготування:

1. Картоплю обмити, почистити, відварити. Потовкти. Додати 1/4 склянки картопляного відвару, сіль та перець за смаком. Перемішати. Поступово всипати борошно, ретельно перемішуючи.

2. Гриби вимити, порізати на невеличкі шматочки. 1 велику цибулину також порізати кубиками середнього розміру. Гриби та цибулю підсмажити на рослинній олії, додати сіль і перець до смаку.

3. З картопляного тіста зробити руками кружальця, вкласти начинку з грибів і цибулі, загорнути. Обкачати у панірувальних сухарях.

4. Нагріти сковороду на середньому вогні, налити достатньо олії. Засмажити картопляники під кришкою до золотистої скоринки з усіх сторін. Смакувати!

 

© Plant-Based Challenge 2023

contact@uaplantbased.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!