Грибна юшка

Інгредієнти:

  • Білі гриби (свіжі або заморожені) - 200 г 
  • Цибуля (середнього розміру) - 1 шт. 
  • Картопля (середнього розміру) - 3 шт. 
  • Селера (корінь) - 100 г 
  • Соняшникова олія - 1 ст. л. 
  • Кріп - 3-4 гілочки 
  • Сіль та перець - за смаком  

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Селеру загорніть у фольгу, посоліть і відправте в духовку на півтори години.

  2. Гриби промийте, наріжте на шматочки середнього розміру. Цибулю очистьте і дрібно поріжте. Обсмажте гриби й цибулю на сковорідці з олією, поки цибуля не стане прозорим.

  3. У каструлю налийте 1 літр води й доведіть до кипіння. Додайте картоплю, порізану невеликим кубиком, цибулево-грибну піджарку і запечену селеру. Варіть юшку до готовності картоплі. В кінці приготування додайте дрібно порізаний кріп.

Рецепт: Євген Клопотенко

 

© Plant-Based Challenge 2023

contact@uaplantbased.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!