Голубці

Інгредієнти:

  • 1 качан капусти
  • 200 г рису
  • 300 г грибів (печериці чи інші)
  • 200 г цибулі ріпчастої

Інгредієнти для соусу:

  • 150 г моркви
  • 150 г цибулі ріпчастої
  • 100-120 г томатної пасти
  • Сіль, перець 

Приготування:

  1. Рис промити та відварити.
  2. Нарізати гриби та цибулю
  3. Розігріти пательню, обсмажити цибулю та додати гриби. Все разом обсмажити до готовності.
  4. Додати в пательню готовий рис, сіль та перець. Начинка готова!
  5. Відварити капустину до м'якості.
  6. Соус: нарізати цибулю напівкільцями та натерти моркву на тертці, обсмажити.
  7. Викласти на лист капусти начинку та скрутити голубець. 
  8. Бульйон, у якому варилась капуста, процідити та додати томатну пасту, за необхідності посолити.
  9. Викласти листям капусти дно каструлі, в якій варитимуться голубці (щоб не пригорало) та викласти голубці.
  10. Зверху викласти цибулю з морквою та залити бульйоном.
  11. Накрити кришкою та готувати на повільному вогні близько години.

 

 

© Plant-Based Challenge 2023

contact@uaplantbased.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!