Порції: 5

Адаптований рамен

Інгредієнти:

  • Мівіна чи Ролтон (грибний смак) - 180 г (4 пачки)
  • Хумус - 250 г
  • Гриби (гливи чи шиїтаке) - 300 г
  • Помідори - 250 г
  • Коріандр/петрушка та молода цибуля - 1 пучок
  • Норі - 3 листи
  • Сухий часник та ін.спеції
  • Кунжут і соєвий соус

Приготування: 

1. Нарізати гриби, помідори та зелень. Подрібнити листя норі (можна використовувати ножиці чи ступку).

2. Засмажити гриби на великому вогні до золотистої скоринки. 

3. Зменшити вогонь і додати помідори. Тушкувати, доки помідори не стануть м'якими. Додати зелень, а через 2 хвилини зняти з вогню. 

4. Закип'ятити 2 літри води. Додати локшину (разом зі спеціями) та тримати на середньому вогні, доки вона не стане м'якою.

5. Додати до локшини весь хумус, ретельно перемішати до однорідної кремової консистенції бульйону.

6. Додати подрібнене листя норі та готові гриби з помідорами. Накрити кришкою, зняти з вогню та залишити на 15 хвилин. 

7. Розлити в тарілки, посипати кунжутом. Додати соєвий соус до смаку. Насолоджуватися!

 

 

© Plant-Based Challenge 2023

contact@uaplantbased.com.ua

Маєте запитання?
Тут є відповідь!